Cum se desfasoara traseul?

Cum se desfasoara traseul?
examen-auto

Cum se desfasoara traseul?

In acest articol o sa incercam sa raspundem cat mai clar si concis la intrebarea: Cum se desfasoara examenul practic? si ce trebuie sa stie orice elev care il sustine?

In primul rand trebuie sa amintim ca pentru a sustiune examenul practic sau traseul, trebuie ca in prealabil sa fi promovat examenul teoretic. Traseul nu poate fi sustinut decat daca examenul teoretic a fost promovat. Deasemenea in cazul in care candidatul inscris pentru sustinerea traseului nu reuseste sa promoveze examenul, va trebui sa sustina inca o data si proba teoretica, inainte de o noua incercare a celei practice (traseu).

De obicei traseul se da pe autoturismul pe care sa facut scoala, deaceea noi recomandam ca, in cazul in care, din motive obiective (masina e defecta sau insructorul are o problema) sa amanati traseul pentru o alta data cand puteti sustine examenul pe acel autovehicul cu care ati facut scoala. Amanarea traseului se poate face prin neprezentarea candidatului la examen. In acest caz candidatul nu mai trebuie sa sustina proba teoretica, ci doar sa se reprogrameze pentru un alt examen practic.

Vezi si “Ce trebuie sa invat pentru permisul de conducere”.

La ce anume trebuie sa am grija?

Atentie! Nu iti uita documentul de identitate, fara el nu poti sustine examenul.

La inceperea excamenului candidatul trebuie sa regleze scaunul, oglinzile si apoi sa isi puna centura.

Examenul se desfasoare in prezenta unui reprezentant al Politiei, directia regim permise de conducere si inmatriculari auto si a unui martor (un alt elev care urmeaza sa sustina examenul in aceeasi zi).

Examenul dureaza in medie aproximativ 25 de minute.

Fiecare greseala pe care candidatul o face este punctata dupa un tabel de puncte de penalizare pe care il puteti gasi si aici.

Speram ca am raspuns destul de complet intrebarii Cum se desfasoara traseul? si astfel acum o sa fiti in cunostinta de cauza atunci cand langa voi va urca politul pentru a va examina.

Pentru a putea promova, candidatul trebuie sa adune un numar de maxim 20 de puncte.

Speram ca articolul acesta a clarificat anumite intrebari pe care ni leam pus toti inaintrea sustinerii probei practice (traseul).

In cazul in care mai exista nelamuriri in ceea ce priveste intrebarea: Cum se desfasoara traseul? nu ezitati sa comentati si vom face tot posibilul pentru  a raspunde in cel mai scurt timp. Daca mai aveti intrebari folositi formularul de “Comentarii” de mai jos.

 

Distribuie si tu

Etichete: , , , , , , ,

Comenteaza

Inchide
Ajuta si tu cu un "Like"
Apasa "Like" si ajuta-ne astfel sa devenim mai buni